Kinetoterapia (gimnastica medicala) reprezinta terapia prin miscare. Kinetoterapia (recuperare medicala) nu consta doar in efectuarea unor exercitii la intamplare ci intr-un ansamblu de tehnici si metode aplicate in functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta.
Kinetoterapia in afectiunile reumatice (lombalgie, cervicalgie, dorsalgie, artroze, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, sindromul reiter, periartrita scapulo-humerala, periartrita coxo-femurala)
Kinetoterapia in afectiunile ortopedice (scolioze, cifoze, lordoze, entorse, luxatii, fracturi, platfus, leziuni musculare, ligamentare, tendinoase)
Sfat
In urma cu zeci de ani, savantii defineau drept principalele nevoi ale omului: aerul, apa si hrana urmate de suita conditiilor de viata decenta. In prezent, se pare ca lista trebuie sa se updateze de urgenta prin adaugarea activitatii fizice de orice tip. Populatia planetei din tarile industrializate si asa-zis civilizate a devenit o masa de oameni pentru care sedentarismul si consumismul au devenit cele doua religii importante ale zilei. Se pare ca unica scapare vine din activitatea fizica sustinuta. Secretul acesta simplu a fost descoperit de oameni cu peste 6.000 de ani in urma. Dati importanta recuperarii dupa efort fizic sustinut, beti lichide sub forma de ceaiuri si apa minerala. In caz de febra musculara, consumati miere si faceti miscare la intensitate si frecventa mica. Spuneti da miscarii!
Programari la numarul de telefon: 0723328299 / 0348401415
Absolvent al Academiei De Educatie Fizica si Sport Bucuresti Specializare : 1986 – Spitalul Universitar Bucuresti cu profesor doctor Teleki si Tudor Sbenghe.
Este foarte important ceea ce a fãcut pentru Pitești profesorul Becheru
Contact:
Tel : 0723328299 / 0348401415
Adresa : Str.Mircea Voda, Nr.42, Pitesti , Arges.